Lenovo Watch 9, a hibrid okosóra

A Lenovo Watch 9 egy olcsó, hibrid okosóra. Miért hibrid? Azért, mert egy alapvetően hagyományos, mutatós óráról van szó, amit azonban okos funkciókkal is felvértezett a gyártó. Nagy előnye, hogy egyszerű gombelemmel használható sokáig, így nem kell töltögetni és az ára, amely jelenleg kb. 6000 Ft.

Tovább olvasom about Lenovo Watch 9, a hibrid okosóra

Lenovo S5 Pro okostelefon bemutató – erős és jó a kamerája 👍

A Lenovo-nak bár vannak sikerei a telefonok területén, azért az igazi sikerek nem annyira jellemzik, pedig kifejezetten jó ár / érték arányú telefonokat készít. Ilyen az új Lenovo S5 Pro amely 6GB memóriát (RAM) és a középkategória egyik legjobb processzorát, a Snapdragon 636-ot adja négy komolyabb kamera mellett. Az ára ennek ellenére nem magas, kb. 60 000 Ft.

Tovább olvasom about Lenovo S5 Pro okostelefon bemutató – erős és jó a kamerája 👍

Lenovo Z5 Pro GT bemutató – Snapdragon 855 és 12GB RAM!

Úgy tűnik, hogy a Lenovo Z5 Pro GT lesz a világ legelső telefonja, amely az új Snapdragon 855-öt kapja meg processzornak, hacsak más gyártó nem villant egy készüléket még hamarabb. Ennek persze semmi híre és a gyártók az ilyesmit nem szokták titkolni. Ráadásul még egy dologban szintén első lehet a Lenovo készüléke, ugyanis az első olyan telefon lehet, amiben 12GB memória (RAM) van.

Tovább olvasom about Lenovo Z5 Pro GT bemutató – Snapdragon 855 és 12GB RAM!

Lenovo A5 teszt – erős ajánlat 30 000 Ft-ért

A Lenovo A5 egy kifejezetten olcsó (és spoiler: egész jó) mobiltelefon a Lenovo-tól, konkrétan a 100 $-os, vagyis a 30 000 Ft-os kategóriában indul, meglepően sok memóriával és kellemes kapacitású akkumulátorral.

Tovább olvasom about Lenovo A5 teszt – erős ajánlat 30 000 Ft-ért