Honor Band 4 szíjak olcsón

A Honor Band 4 még elég friss, de máris kaphatók különféle színű csere szíjak, még főleg szilikonból, de idővel vélhetőleg megjelennek a fém, bőr és egyéb szíjak is.

Tovább olvasom about Honor Band 4 szíjak olcsón

Honor Band 4 okoskarkötő teszt – jobb, mint a Mi Band 3?

A Honor Band 4 a Huawei egyik új okoskarkötője és elég jól sikerült darabról van szó, több tekintetben jobb, mint a népszerű (és amúgy szintén jó) Xiaomi Mi Band 3. Hogy miért jobb? Az is kiderül ebből a tesztből (és használati útmutatóból)!

Tovább olvasom about Honor Band 4 okoskarkötő teszt – jobb, mint a Mi Band 3?

Honor Band 4 Running Version teszt – hasznos társ a futásnál

Nemrég jelent meg a Honor Band 4 a Huawei-től, két változatban: egy általános okos, fitnesz karkötő és egy olcsóbb (kb. 6-7000 Ft) Running Version nevű változat is, amelyben nincs pulzusmérő és kisebb a kijelzője, viszont cipőre is feltehető (de karon is viselhető) és futás során nagy mennyiségű különböző fontos adatot gyűjt. Jelen teszt alanya a Running Version és egy olvasói teszt, nagy köszönet érte! Egyébként Running Edition néven is lehet vele találkozni.

Tovább olvasom about Honor Band 4 Running Version teszt – hasznos társ a futásnál

Huawei Honor 8X Max – gigantikus méretű, szemkímélő kijelző és sztereó hangszóró

Egy ideje már nem is akkora újdonság a 7″ és afeletti méretű kijelző mobiltelefon esetén. A tepsi kijelzővel rendelkező telefonok táborhoz csatlakozott a Honor 8X Max is.

Tovább olvasom about Huawei Honor 8X Max – gigantikus méretű, szemkímélő kijelző és sztereó hangszóró