Honor Watch Magic – az első teszt

A Honor Watch Magic rendkívül népszerű, konkrétan jelenleg a 3. legolvasottabb tartalmunk a Honor Watch Magic bemutatója. Ez nem véletlen, hiszen egy egész jól sikerült óráról van szó, még megfizethető árral (jelenleg 45 000 Ft körül vehető meg). Elkezdtek a tesztek is érkezni, de a mi példányunk még távolabb van, viszont óriási az igény a tesztre, így a jelenleg elérhető angol és egyéb nyelvű tesztek alapján készítettük el azt, ha nem is saját, de tesztet.

Tovább olvasom about Honor Watch Magic – az első teszt

Megváltozott a Honor logója

Nem valószínű, hogy lenne bárki, aki ne tudná, de a Honor a Huawei sub-brand-je (almárkája) és már eddig is számos remek eszközzel örvendeztette meg a vásárlóközönséget. Ezúttal nem egy új eszközről lesz szó, hanem a logó megváltozásáról.

Tovább olvasom about Megváltozott a Honor logója

Honor Watch Magic kijelzővédő fólia nagyon olcsón

A Honor Watch Magic okosóra (bemutató itt, vásárlás itt) még elég friss, de máris kapható kijelzővédő fólia. Ami annak ellenére hasznos lehet, hogy azért a Honor Watch Magic kijelzője karcálló.

Tovább olvasom about Honor Watch Magic kijelzővédő fólia nagyon olcsón

Honor Watch Magic szíjak olcsón – szilikon, bőr, vászon, fém

A Honor Watch Magic okosóra (bemutató itt, vásárlás itt) még elég friss, de máris kaphatók különféle színű csere szíjak, szilikonból, bőrből, vászonból, fémből, ezek kombinációiból és még ki tudja miből, a gyártók igen kreatívak.

Tovább olvasom about Honor Watch Magic szíjak olcsón – szilikon, bőr, vászon, fém