Blitzwolf BW-SDB0 mini soundbar és óra

Új bluetooth hangszóróval (amit mini soundbar-nak hív) jelentkezett a Blitzwolf, amely Blitzwolf BW-SDB0 névre hallgat. Egy olcsó hangszóróról van szó, ami azért annyira nem nagyon mini, hiszen 37cm széles. Az persze tény, hogy az “igazi” soundbarok ennél jóval nagyobbak. Az ára igen szerény, jelenleg kb. 7000 Ft.

Tovább olvasom about Blitzwolf BW-SDB0 mini soundbar és óra

NBY-18 bluetooth hangszóró teszt – filléres, de mégis jó!

5000 Ft körül valamirevaló használható bluetooth hangszórót találni majdnem akkora kihívás, mint meginni egy liter citromlevet. Szerencsére nem lehetetlen, ahogy ez a teszt is bizonyítja, melynek alanya a kriptikus nevű NBY-18 hangszóró, ami az AliExpress.com webáruház legtöbbet eladott bluetooth hangszórója.

Tovább olvasom about NBY-18 bluetooth hangszóró teszt – filléres, de mégis jó!

Tronsmart Element Force bluetooth hangszóró – 40W és vízálló

A Tronsmart Element Force a gyártó új bluetooth hangszórója, ami annak ellenére egész szép, hogy vízálló. De nem csak szép, hanem a maga 40W-jával a hordozható, bluetooth hangszórók között kifejezetten hangos is, erős basszussal.

Tovább olvasom about Tronsmart Element Force bluetooth hangszóró – 40W és vízálló

Tronsmart Element Blaze hangszóró teszt – kívül, belül erős

A Tronsmart Element Blaze a gyártó egyik új Bluetooth hangszórója, ám ezúttal nem az elegáns, hanem a strapabíró, gamer vonalat képviselve egy vízálló, masszív és hangos hangszóróval.

Tovább olvasom about Tronsmart Element Blaze hangszóró teszt – kívül, belül erős