Redmi Note 7 tesztek

A Redmi Note 7 népszerűségét figyelembe véve nem igazán meglepő, hogy máris megjelentek az első tesztek.

Tovább olvasom about Redmi Note 7 tesztek

Tanix TX5 Max médialejátszó (TV BOX) teszt

A Tanix TX5 Max médialejátszó kimaxolja a médialejátszó fogalmát, mindent ad, ami fel szokott merülni igényként: dual wifi (2.4GHz + 5GHz), külső wifi antenna, bluetooth, 1000Mbps LAN, USB, 4GB RAM, modern processzor. Természetesen Android 8.1 a szoftvere, így nem csak médialejátszó, hanem egyben Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető. Az ára egyáltalán nem magas, a jelenlegi kedvezményes áron kb. 14 000 Ft. Vásárlásért kattints ide.

Hogy mennyire jó, vagy sem? Azt megtudod ebből a tesztből!

Tovább olvasom about Tanix TX5 Max médialejátszó (TV BOX) teszt

Kospet Hope Lite okosóra bemutató

Megérkezett a  Kospet Hope kistesója, Kospet Hope Lite, amely csak a hardver tekintetében kevesebb és így persze olcsóbb is. Tehát továbbra is igazi okosóra, nagy kijelzővel, seregnyi funkcióval, kamerával, GPS-szel és valódi operációs rendszerrel, Android-dal.

Tovább olvasom about Kospet Hope Lite okosóra bemutató

Funsnap Capture, a legolcsóbb gimbal (kamera stabilizátor)

A Funsnap Capture jelenleg a legolcsóbb gimbal, vagyis kamera stabilizátor. Az olcsósága ellenére egész jól teljesít, szépen kompenzálja a rezgéseket. Ennek ellenére jelenleg már 18 000 Ft-ért megvehető!   Hogyan vásárolj a Banggood.com webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!) Hogyan vásárolj a GearBest.com webáruházban? Kattints ide a teljes leírásért!)   Külső Külsőre semmi szokatlan, megszokott […]