BlitzWolf BW-SD1 autós gyorstöltő bemutató

A BlitzWolf BW-SD1 egy szivargyújtóról üzemeltethető autós gyorstöltő, két USB bemenettel. 24W-os, mindkét USB-n 2.4A-rel képes tölteni, így gyors töltést biztosít. Ennek és a minősége ellenére is csak kb. 2300 Ft.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-SD1 autós gyorstöltő bemutató

BlitzWolf BW-SHP6 wifis okos konnektor bemutató

Okos konnektor mára már egyre több gyártó kínálatában elérhető. Konkrétan persze nem konnektor, hanem inkább elosztó, hiszen a konnektorba dugva használható és egy dugó, vagy elosztó bedugását teszi lehetővé.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-SHP6 wifis okos konnektor bemutató

BlitzWolf BW-LT10 mozgásérzékelős világítás

A BlitzWolf BW-LT10 egy konnektorba dugható, olcsó, mozgásérzékelős éjjeli világítás. Fényereje 1 W, tehát nem a normál világítás kiváltására szánja a gyártó, hanem arra, hogy ne totál sötétben kelljen botorkálni.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-LT10 mozgásérzékelős világítás

Blitzwolf BW-FYE2 – egy újabb vezeték nélküli fülhallgató

Úgy tűnik ez lesz az új trend: teljesen vezeték nélküli fülhallgatók, amelyeknek a dobozuk külső akkumulátorként is funkcionál a fülhallgatók számára. A Blitzwolf BW-FYE2 is egy vezeték nélküli fülhallgató a Blitzwolf -tól, amely a BW-FYE1 testvére.

Tovább olvasom about Blitzwolf BW-FYE2 – egy újabb vezeték nélküli fülhallgató

BlitzWolf BW-AS2 hordozható hangszóró, ami letépi az arcod

A BlitzWolf hangszórók, soudbarok nem véletlenül népszerűek, hiszen jó teljesítmény / minőség / aránnyal bírnak. A legújabb termék nem egy soundbar, hanem egy hordozható hangszóró, de a hordozható szó senkit ne tévesszen meg, brutális teljesítmény lakik benne.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-AS2 hordozható hangszóró, ami letépi az arcod