Blitzwolf BW-FYE3 vezetéknélküli prémium fülhallgató

A Blitzwolf BW-FYE3 a Blitzwolf teljesen vezeték nélküli fülhallgató családjának a legújabb és egyben talán legjobb tagja. Lényegében ugyanazt tudja mint a többi, de több szempontból is jobb. A doboza ugyanúgy nem csak tárolásra, hanem töltésre is szolgál (vezeték nélkül, hiszen a doboznak saját akkumulátora van). Tovább olvasom about Blitzwolf BW-FYE3 vezetéknélküli prémium fülhallgató

BlitzWolf BW-PL3 QC3, 36W gyorstöltő, 2 kimenettel

Ha valami, akkor a töltő, adapter olyan, aminél nem érdemes megalkuvónak lenni a minőség kapcsán. Hiszen egy rossz(abb) minőségű adapter ha nem is azonnal, de hosszú távon károsíthatja a vele töltött, sokszor igen drága eszközt. Szerencsére ez nem azt jelenti, hogy nagyon mélyen a zsebünkbe kellene nyúlni, mert elfogadható beszerezhető jó minőségű töltő, például a BlitzWolf BW-PL3 gyorstöltő, amelynek nem egy, hanem 2 darab, 3A-es kimenete is van (összteljesítmény: 36W). Így egyszerre két eszközt is tölthet igen gyorsan. Az ára ennek ellenére szerény, jelenleg kb. 5200 Ft.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-PL3 QC3, 36W gyorstöltő, 2 kimenettel

BlitzWolf BW-PL1 gyorstöltő, 4 kimenettel

Ha valami, akkor a töltő, adapter olyan, aminél nem érdemes megalkuvónak lenni a minőség kapcsán. Hiszen egy rossz(abb) minőségű adapter ha nem is azonnal, de hosszú távon károsíthatja a vele töltött, sokszor igen drága eszközt. Szerencsére ez nem azt jelenti, hogy nagyon mélyen a zsebünkbe kellene nyúlni, mert elfogadható beszerezhető jó minőségű töltő, például a BlitzWolf BW-PL1 gyorstöltő, amelynek nem egy, hanem 4 darab, 2A-es kimenete is van. Így egyszerre négy eszközt is tölthet. Az ára ennek ellenére szerény, jelenleg kb. 5800 Ft.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-PL1 gyorstöltő, 4 kimenettel

BlitzWolf BW-PL2 gyorstöltő, 3 kimenettel

Ha valami, akkor a töltő, adapter olyan, aminél nem érdemes megalkuvónak lenni a minőség kapcsán. Hiszen egy rossz(abb) minőségű adapter ha nem is azonnal, de hosszú távon károsíthatja a vele töltött, sokszor igen drága eszközt. Szerencsére ez nem azt jelenti, hogy durván mélyen a zsebünkbe kellene nyúlni, mert pár ezerért beszerezhető jó minőségű töltő, például a BlitzWolf BW-PL2 gyorstöltő, amelynek nem egy, hanem 3 kimenete is van. Így egyszerre három eszközt is tölthet. Az ára ennek ellenére szerény, jelenleg kb. 3000 Ft.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-PL2 gyorstöltő, 3 kimenettel

Blitzwolf BW-SDB0 mini soundbar és óra

Új bluetooth hangszóróval (amit mini soundbar-nak hív) jelentkezett a Blitzwolf, amely Blitzwolf BW-SDB0 névre hallgat. Egy olcsó hangszóróról van szó, ami azért annyira nem nagyon mini, hiszen 37cm széles. Az persze tény, hogy az “igazi” soundbarok ennél jóval nagyobbak. Az ára igen szerény, jelenleg kb. 7000 Ft.

Tovább olvasom about Blitzwolf BW-SDB0 mini soundbar és óra

Blitzwolf BW-FYE2 fülhallgató teszt

A Blitzwolf BW-FYE2 bluetooth fülhallgató a Blitzwolf jelenleg négytagú TWS fülhallgató családjának egyik tagja. Teljesen vezetéknélküli, de ennek ellenére 4 órán át használható egyetlen töltéssel, sőt, a doboza nem csak tárolja, hanem fel is tölti, akkor is, ha éppen úton vagy és a zsebedben van. Az előnyei ellenére nem igazán drága, jelenleg kb. 10 000 Ft.

Tovább olvasom about Blitzwolf BW-FYE2 fülhallgató teszt

Lenovo Air TWS – vezetéknélküli fülhallgató a Lenovo-tól

Úgy tűnik, hogy minden valamirevaló gyártónak kell hogy legyen egy vezetéknélküli fülhallgatója.  A Lenovo megoldása lényegében ugyanazt tudja mint a többi, a doboza ugyanúgy nem csak tárolásra, hanem töltésre is szolgál (vezeték nélkül, hiszen a doboznak saját akkumulátora van). Tovább olvasom about Lenovo Air TWS – vezetéknélküli fülhallgató a Lenovo-tól

Blitzwolf BW-MT2 – micro USB és Type-C kábel egyben

Egyre jobban terjednek a Type-C csatlakozást használó eszközök, de még rengeteg a micro USB is, így akinek mindkétféle eszköze van és szeretne tartalék kábelt, akkor kénytelen kettőt venni és ha úgy van, akkor kettőt cipelni. Szerencsére ezt a problémát felismerték a gyártók, köztük a Blitzwolf is.

Tovább olvasom about Blitzwolf BW-MT2 – micro USB és Type-C kábel egyben

Blitzwolf BW-FYE4 TWS, elegáns fülhallgató vezeték nélkül

A  Blitzwolf BW-FYE4 a Blitzwolf teljesen vezeték nélküli fülhallgató családjának a legelegánsabb tagja. Lényegében ugyanazt tudja mint a többi, csak visszafogott, elegáns a dizájn. A doboza ugyanúgy nem csak tárolásra, hanem töltésre is szolgál (vezeték nélkül, hiszen a doboznak saját akkumulátora van). Tovább olvasom about Blitzwolf BW-FYE4 TWS, elegáns fülhallgató vezeték nélkül