Baofeng BF-T3 – nagyon olcsó, nagyon jó walkie-talkie

A Baofeng BF-T3 egy nagyon olcsó, nagyon jó walkie-talkie, az ára két darabnak összesen kb. 4200 Ft! Mivel olcsó, így gyerekek kezébe is való (a gyártó amúgy alapvetően nekik szánja, de miért ne használhatná bárki?).

Tovább olvasom about Baofeng BF-T3 – nagyon olcsó, nagyon jó walkie-talkie

Black Friday – Banggood.com elektronikai kuponok és akciók

A november hónap tulajdonképpen egyetlen nagy leárazás a kínai webáruházaknál, már nagyjából 5.-étől, ami tart a 11.11-es (november 11) eseményig, amely kitart 14.-éig. Ez után bár konkrétan még nincs Black Friday, de több webáruház tart Black Friday előzetest, ahogy a Banggood.com is.

Tovább olvasom about Black Friday – Banggood.com elektronikai kuponok és akciók

Kospet Hope okosóra bemutató – a legerősebb óra telefon!

A Kospet Hope 4 igazi okosóra, nagy kijelzővel, seregnyi funkcióval, kamerával, GPS-szel és valódi operációs rendszerrel, Android-dal. Ez persze önmagában nem nagy dolog ma már, csakhogy ebbe az órába annyi memóriát (RAM-ot) pakolt egy gyártó, ami egy olcsó telefonra jellemző, 3 GB-ot! Plusz a tárhely (ROM) is gigantikus  óra léptékkel nézve, 32 GB. Az már csak hab a tortán hogy egy mobiltelefonokban használt négy magos processzor (SoC) működteti.

Tovább olvasom about Kospet Hope okosóra bemutató – a legerősebb óra telefon!

BlitzWolf BW-SD1 autós gyorstöltő bemutató

A BlitzWolf BW-SD1 egy szivargyújtóról üzemeltethető autós gyorstöltő, két USB bemenettel. 24W-os, mindkét USB-n 2.4A-rel képes tölteni, így gyors töltést biztosít. Ennek és a minősége ellenére is csak kb. 2300 Ft.

Tovább olvasom about BlitzWolf BW-SD1 autós gyorstöltő bemutató

Zeblaze THOR 4 Pro okosóra bemutató – tényleg Pro!

A Zeblaze egy ismertebb és viszonylag népszerű gyártó az okosórák körében, de van pár eléggé népszerű hagyományos órája is, okos funkciókkal. A Thor 4 igazi, komolyabb okosóra, nagy kijelzővel, seregnyi funkcióval, kamerával, GPS-szel és valódi operációs rendszerrel, Android-dal. Jelen bemutató alanya a Pro, ami tényleg minden tekintetben Pro! Ennek ellenére az ára most csak kb. 28 500 Ft.

Tovább olvasom about Zeblaze THOR 4 Pro okosóra bemutató – tényleg Pro!

H96 Max X2 médialejátszó (TV BOX) bemutató – szép és erős

A H96 Max X2 egy kifejezetten szép és erős 4K médialejátszó (TV BOX), Android 8.1-gyel és 5G wifivel. Így nem csak médialejátszó, hanem egyben Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető.

Tovább olvasom about H96 Max X2 médialejátszó (TV BOX) bemutató – szép és erős