X88 Smart médialejátszó (TV BOX) bemutató – körben Android 9

Már ugrál a gyomrod a négyszög formáktól? Semmi gond, az X88 Smart tévé okosító egy szabályos kör alakú médialejátszó.  Persze alapvetően ugyanúgy egy 4K médialejátszóról (TV BOX) van szó, Android 9-cel. Az ára nem magas, jelenleg 16 500 Ft.

Tovább olvasom about X88 Smart médialejátszó (TV BOX) bemutató – körben Android 9

Q + médialejátszó (TV BOX) bemutató – szép, erős és olcsó

A Q + médialejátszó gyártója durván rágyúrt a dizájnra, szakítva a szokásos formával és világítással ellátva a lejátszót. Amolyan gamer designról van szó. Persze alapvetően ugyanúgy egy 4K médialejátszóról (TV BOX) van szó, Android 8.1-gyel és nem csak médialejátszó, hanem egyben Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető. Az ára igen szerény, jelenleg 12 200 Ft.

Tovább olvasom about Q + médialejátszó (TV BOX) bemutató – szép, erős és olcsó

Sunvell T95Q médialejátszó (TV BOX) bemutató – lekerekítve!

A Sunwell sportot űz a különleges megjelenésű médialejátszók gyártásából és így van ez a Sunvell T95Q esetén is, amely egy szabályos kör alakú lejátszó, némi világítással az oldalán.  Persze alapvetően ugyanúgy egy 4K médialejátszóról (TV BOX) van szó, Android 8.1-gyel és nem csak médialejátszó, hanem egyben Android alapú miniszámítógép is, amelyre vezetékkel, vagy Bluetooth-szal egér, billentyűzet is köthető. Az ára nem magas, jelenleg 18 500 Ft.

Tovább olvasom about Sunvell T95Q médialejátszó (TV BOX) bemutató – lekerekítve!