BOBO BIRD karórák, ha egyedit szeretnél – fa, bőr és némi fém

Ha szép, tényleg egyedi órát szeretnél, akkor érdemes megnézned a BOBO BIRD karórákat, amelyek főleg fából készülnek, némi bőr és esetenként fém társaságában.

Tovább olvasom about BOBO BIRD karórák, ha egyedit szeretnél – fa, bőr és némi fém

UMIDIGI A3 Pro, a belépőszintű szörnyeteg még jobb lett

Az UMIDIGI A3-at a gyártója szerényen csak belépőszintű szörnyetegnek nevezi. Az ára mindenképpen belépőszintű, hiszen jelenleg csak 25 000 Ft. A Pro egy jobb változata, az alap változatra építkezve.

Tovább olvasom about UMIDIGI A3 Pro, a belépőszintű szörnyeteg még jobb lett

Xiaomi Mi Band 3 szíjak – a legjobbak, már 200 Ft-tól!

A Xiaomi Mi Band 3-hoz már milliónyi szíj elérhető: szilikon, mintás, színes, vászon, áttetsző, bőr, fém, karbon, stb., a létező összes színben. 200 Ft-ól megvehető, ingyen szállítással.

Tovább olvasom about Xiaomi Mi Band 3 szíjak – a legjobbak, már 200 Ft-tól!

UMIDIGI A3, a belépőszintű szörnyeteg

Az UMIDIGI A3-at a gyártója szerényen csak belépőszintű szörnyetegnek nevezi. Az ára mindenképpen belépőszintű, hiszen a 30 000 Ft-ot sem éri el egészen, de vajon megérdemli a belépőszintű szörnyeteg jelzőt? Nézzük meg!

Tovább olvasom about UMIDIGI A3, a belépőszintű szörnyeteg

Baseus hűtő mobiltelefonhoz

A mobil eszközök, így a mobiltelefonok esetén a melegedés nagyobb probléma, mint a számítógépek esetén. Hogy az  eszköz megvédje magát a túlmelegedéstől, visszaveheti a teljesítményt, ami viszont kellemetlen ha szükség van a teljesítményre (például játék közben). Szerencsére lehet ez ellen tenni.

Tovább olvasom about Baseus hűtő mobiltelefonhoz