RC, távirányítós játékok, drónok olcsón, külföldről

Az RC, távirányítható játékok nem igazán olcsók, de ha nem gond, hogy külföldről (Kína) kell rendelned, akkor sokkal olcsóbban beszerezheted. Repülőt, helikoptert, drónt, autót, robotot, stb.

Tovább olvasom about RC, távirányítós játékok, drónok olcsón, külföldről

300 lyukas zuhanyfej teszt

A 300 lyukas tusolófej (avagy 300 holes shower head) egy remek alternatíva a hagyományos zuhanyfejekre és szó szerint kb. két kiló kenyérért megvehető (olyan 600 Ft körül az AliExpress.com webáruházban).

Tovább olvasom about 300 lyukas zuhanyfej teszt

Xiaomi Mijia Feizhi Q1 – egér és billentyűzet mobil játékokban

A  Xiaomi Mijia Feizhi Q1 egy bluetooth konverter, amely lehetővé teszi egér és billentyűzet használatát mobil játékokban (telefonon, tableten). Nem drága, jelenleg kb. 7200 Ft. A vásárláshoz kattints ide.

Tovább olvasom about Xiaomi Mijia Feizhi Q1 – egér és billentyűzet mobil játékokban

Töltő nélkül tölthető akkumulátorok

A tölthető elemek, vagyis akkumulátorok igen hasznosak, ha komolyabb kapacitásra, vagy gyakori elemcserére lenne amúgy szükség. A töltésükhöz viszont szükséges egy töltő vásárlása, adott esetben cipelése is. Szerencsére erre nem feltétlenül van szükség, töltő nélkül is tölthető akkumulátorok is léteznek.

Tovább olvasom about Töltő nélkül tölthető akkumulátorok

Ezzel olcsón védheted a mobiltelefonod, tableted, laptopod nyílásait

Minden mobiltelefon, tablet és laptop rendelkezik egy vagy több be vagy kimeneti nyílással, amelyek gyakran nem védettek. Így a por, kosz, stb. könnyen bejuthat, na meg talán nem is annyira szép. Ezen könnyen lehet segíteni, mivel seregnyi porvédő dugót lehet venni szinte 0 forintért, amellyel egyrészt védett lesz a nyílás, másrészt szebb is lesz.

Tovább olvasom about Ezzel olcsón védheted a mobiltelefonod, tableted, laptopod nyílásait

Ötletes, nyakba és bárhova tehető mobiltelefon tartó

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne egy 3. kéz, amivel a telefonod tarthatod, miközben a másik kettővel csinálod a dolgod? Esetleg fárasztónak találod hogy hosszú ideig tartanod kell a telefonod? Akkor ez kell neked!

Tovább olvasom about Ötletes, nyakba és bárhova tehető mobiltelefon tartó

Lenovo S5 Pro okostelefon bemutató – erős és jó a kamerája 👍

A Lenovo-nak bár vannak sikerei a telefonok területén, azért az igazi sikerek nem annyira jellemzik, pedig kifejezetten jó ár / érték arányú telefonokat készít. Ilyen az új Lenovo S5 Pro amely 6GB memóriát (RAM) és a középkategória egyik legjobb processzorát, a Snapdragon 636-ot adja négy komolyabb kamera mellett. Az ára ennek ellenére nem magas, kb. 60 000 Ft.

Tovább olvasom about Lenovo S5 Pro okostelefon bemutató – erős és jó a kamerája 👍