Alfawise Junsun Q5 autós, eseményrögzítő kamera bemutató

Az Alfawise Junsun Q5 egy autós, wifis eseményrögzítő kamera (DVR), amely Full HD méretben rögzít és szép nagy, 3″ méretű kijelzőt ad, nem drágán, jelenleg kb. 10 000 Ft-ért. A vásárlásért kattints ide.

Tovább olvasom about Alfawise Junsun Q5 autós, eseményrögzítő kamera bemutató

128GB-os gyors Alfawise micro SD memóriakártya teszt

Korábban tesztelésre került az Alfawise egyik olcsó micro SD memóriakártyája és most a 128GB-os példány tesztje következik, amely egy gyors, 4K videó felvételre is alkalmas memóriakártya (vagy egyébként hasonló sebességgel 256GB-os is).

Tovább olvasom about 128GB-os gyors Alfawise micro SD memóriakártya teszt

Alfawise kamerás, éjjellátó bébiőr hőmérővel, távoli kijelzővel

Az Alfawise kamerás, éjellátó bébiőr (bébi őrző, baba monitor) megoldása nagy, távoli kijelzővel rendelkezik, így még csak telefon sem szükséges a kamera képének nyomon követéséhez. A kamerának beépített hőmérője van, így távolról figyelhető a szoba hőmérséklete. Természetesen lehetőséget ad a két irányú hangátvitelre is és automatikusan érzékeli a hangot (sírást). Ennek ellenére nem kifejezetten drága, jelenleg kb. 20 000 Ft. A vásárlásért kattints ide.

Tovább olvasom about Alfawise kamerás, éjjellátó bébiőr hőmérővel, távoli kijelzővel

Alfawise A7 TWS bluetooth fülhallgató teszt

Az Alfawise A7 TWS az Alfawise egy teljesen vezetéknélküli fülhallgatója és elég olcsó, jelenleg kb. 5000Ft. Ennek ellenére azért egy kellemes fülhallgatóról van szó. De hogy konkrétan mennyire jó vagy sem, az ebből a tesztből kiderül. Vásárlásért kattints ide.

Tovább olvasom about Alfawise A7 TWS bluetooth fülhallgató teszt

Alfawise U20 3D nyomtató bemutató – nagy méretű nyomtatás

Az Alfawise U20 3D nyomtató legnagyobb előnye a nagy, 300 x 300 x 400mm nyomtatási méret. De rendelkezik nyomtatás folytatás funkcióval (pl. áramszünet esetére) és gyorsan, kb. 5 perc alatt összeszerelhető. Ennek ellenére megfizethető, európai raktárból (Fast- kezdetűek) történő vámmentes szállítással együtt is csak kb. 90 000 Ft jelenleg az ára.

Tovább olvasom about Alfawise U20 3D nyomtató bemutató – nagy méretű nyomtatás

Alfawise Full HD wifis, éjjellátós kamera, mozgásérzékeléssel

Az Alfawise Full HD, wifis kamerája mozgásérzékelős, éjjellátó funkcióval.Képes teljesen körbefordulni és fel-le mozogni, valamint a hangot mindkét irányban továbbítani, sőt, képes mozgás érzékelése esetén a mozgó alakot követni. Nem kifejezetten drága, jelenleg 9700Ft.

Tovább olvasom about Alfawise Full HD wifis, éjjellátós kamera, mozgásérzékeléssel